Handrit.org
 

Håndskrift detailjer

AM 2 8vo

Der er ingen billeder tilgængelige for dette håndskrift.

Digestorum libri L; Danmark, 1600-1699

Navn
Hufnagel, Silvia Veronika 
Stilling
 
Roller
Lærd; student 
Flere detaljer
Navn
Pedersen, Marianne Lund 
Stilling
Bogkonservator 
Roller
Konservator 
Flere detaljer
Navn
Jakobsen, Mette 
Stilling
Bogkonservator 
Roller
Konservator 
Flere detaljer

Indhold

1(1v_1-2r:36)
TabulaTavle om lensvæsen
Rubrik

„Tabula atqae Synopsis totius juris Feudalis omnium quas hactenus vidi longé perfectissima.“

Begynder

ACQUISITIO AMISSIO IUDICIUM

Ender

„nam ininutuum theoricium cognitium minuum immoraberium.“

Tekstens sprog

Latin

Nøgleord

2(3r-23v)
Digestorum libri L
Rubrik

„DIGESTORUM seu PANDECATRUM“

Begynder

LIBER PRIMUS | Titulus I. de Iustitia et Iure.

Fysisk Beskrivelse / Kodikologi

Materiale

Papir.

Antal blade
32. Bl. 1v og 2v er blanke. 176 mm x 117 mm og 167 mm x 104 mm.
Foliering
Pagineret med blyant i øverste højre hjørne.
Layout
Tavlen på bl. 1v har 3 spalter, teksten på bl. 29v-30v er tospaltet, resten af teksten er enspaltet. Der er op til 77 linjer pr side.
[Decoration]

På bl. 1-2 og 24-32 er der en oversigtstavle over lensvæsen.

Indbinding

Indbundet i et halvbind med ryg og hjørner i vinrød Winchester med håndlavet engelsk bakkemarmor i sneglemønster fra Cockerell's værksted i Cambridge. 184 mm x 127 mm x 12 mm.

Historie og herkomst

[No history available.]

[Additional]

[Record History]

Katalogiseret 24. januar 2008 af Silvia Hufnagel

[Custodial History]

Restaureret 20. januar 2000 til 22. november 2004 af Marianne Lund Petersen

Læggene efterset 7. august 2000 af Mette Jakobsen

[Surrogates]

mikrofilm (originaler) G. neg. 197 1959 før konservering

mikrofilm (back-up) TS 202 19. oktober 1999 back-up af mikrofilm (originaler) G. neg. 197

mikrofilm (arkiv) G. pos. 230 positiver

mikrofilm (originaler) Neg. 1016 7. august 2000 før konservering

mikrofilm (back-up) TS 1203 18. august 2006 back-up af mikrofilm (originaler) neg. 1016

mikrofilm (suppl.) neg. 1022 12. december 2000 supplerende optagelser til mikrofilm (originaler) neg. 1016

mikrofilm (back-up) TS 1209 18 August 2006 back-up af mikrofim (suppl.) neg. 1022

mikrofilm (arkiv) 952 8. december 2004

mikrofilm (suppl.) 921 12 marts 2001 supplerende optagelser til mikrofilm neg. 952

s/h fotografier AM 2 8vo 8 august 2000 143 %

s/h fotografier (supplement) Am 2 8vo 12. december 2000 bl. 22v, 32v

diapositiv (6x6) TS 105 12. april 2000 før konservering

diapositiv (6x6) TS 209 10. marts 2005 after restoration

Bibliografi

ForfatterTitelRedaktørOmfang
1959
1999
2000
2006
2000
2006
2004
2001
2000
2000
2000
2005
Katalog over Den Arnamagnæanske Håndskriftsamlinged. Kristian KålundII: p. 323
« »